Tredimensionelt Kunstværk

IO INTERACTIVE

DoArt har kreeret et kunstværk til det kreative hus hos IO Interactive - folkene bag computerspilssuccesen Hitman. Med udgangspunkt i deres aktuelle spil Hitman 2 har vi sammen udvalgt nogle elementer, som værket kunne indeholde. Værket er udført på udskåret og bejset Østen krydsfinér og malet med akryl- og spraymaling.

Værkets titel “Make The World Your Weapon”

Det siger kunderne

01 | VIRKSOMHEDER | IO Interactive

”Vi har været meget glade og tilfredse med arbejdet. Værket er en flot fortolkning af vores franchise Hitman og bærer både et personligt præg samt passer ind i vores professionelle omgivelser."

Martin Buhl Svanum COO IO Interactive

Se IO Interactive case

Se flere projekter


02 | I BYEN | SOHO LOUNGE & MUSIC BAR

Soho Lounge & Music Bar

Flere år efter åbningen af SOHO i Holbæk åbnede SOHO også i Roskilde. Det var et enormt projekt, da ejerne havde gjort sig en masse erfaringer fra Holbæk og ønskede at gøre projektet endnu mere specielt.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | IO INTERACTIVE

IO INTERACTIVE

DoArt har kreeret et kunstværk til det kreative hus hos IO Interactive - folkene bag computerspilssuccesen Hitman. Med udgangspunkt i deres spil Hitman 2 har vi sammen udvalgt nogle elementer, som værket kunne indeholde.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | NORDEA

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk