Virksomheder

Branding & Identitet

Talestrømmen forstummer, da de nye kunder træder ind i mødelokalet. De farverige, tredimensionelle bogstaver og grafiske illustrationer er ikke, hvad de forventer.

Et anderledes kunstnerisk mødelokale er den perfekte icebreaker, som drager og tiltrækker potentielle kunders opmærksomhed.

I personalerummet blandt bordfodbold og fredagsøl får den gode stemning et nyk op, når kollegaerne morer sig over hinandens fremtoning i væggenes malerier. Vægge, facader og meget andet bruges aktivt til at markedsføre, understøtte og styrke fortællingen om jeres virksomhed og produkter. Med udgangspunkt i jeres visuelle identitet udsmykkes alt fra butikker over kontorer til fællesareal, så de bliver til inspirerende rammer, der kan skabe genkendelighed og stolthed hos både medarbejdere og kunder. 

En virksomhed er ofte tæt knyttet til et brand - en visuel identitet. Farver, stil, motiv og udtryk er tilpasset, så kunsten harmonerer og samtidig tilføjer nyt liv til virksomhedens brand og den generelle indretning.

Fælles for projekterne er, at DoArt skaber unikke rammer med baggrund i netop jeres fortælling og ønsker, så omgivelserne understreger de pointer og det brand, I ønsker.

Virksomheder|Cases


IO Interactive

DoArt har kreeret et kunstværk til det kreative hus hos IO Interactive - folkene bag computerspilssuccesen Hitman. Med udgangspunkt i deres aktuelle spil Hitman 2 har vi sammen udvalgt nogle elementer, som værket kunne indeholde.

Se mere

M&E Engineering

En tredimensionel skildring af M&E’s illustration og payoff. Motiverne er flere af virksomhedens referencer, som jeg inkorporerede gennem enkle, håndmalede blæk-illustrationer. Det hele blev bundet sammen af store grafiske, farverige og dynamiske flader i baggrunden.

Se mere

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

Det siger kunderne

01 | VIRKSOMHEDER | IO Interactive

”Vi har været meget glade og tilfredse med arbejdet. Værket er en flot fortolkning af vores franchise Hitman og bærer både et personligt præg samt passer ind i vores professionelle omgivelser."

Martin Buhl Svanum COO IO Interactive

Se IO Interactive case

Se flere projekter


02 | I BYEN | SOHO LOUNGE & MUSIC BAR

Soho Lounge & Music Bar

Flere år efter åbningen af SOHO i Holbæk åbnede SOHO også i Roskilde. Det var et enormt projekt, da ejerne havde gjort sig en masse erfaringer fra Holbæk og ønskede at gøre projektet endnu mere specielt.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | IO INTERACTIVE

IO INTERACTIVE

DoArt har kreeret et kunstværk til det kreative hus hos IO Interactive - folkene bag computerspilssuccesen Hitman. Med udgangspunkt i deres spil Hitman 2 har vi sammen udvalgt nogle elementer, som værket kunne indeholde.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | NORDEA

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk