– Vi nærmer os pub nr. 50 ...

THE OLD IRISH PUB

Det startede som et enkelt projekt på en pub i Odense i 2013. De seneste år har der været få åbninger i Danmark alle andre har været i udlandet. De første uden for Danmarks grænser var i Norge, herefter kom Finland, Spanien og senest Holland. 

Jeg har nu malet på alle “The Old Irish Pub”s og nærmer mig nr 50 ...

Der skulle skabes en underholdende, gavflabet stemning. Sammen fandt vi en vej, med irske gnomer og moderne pinup piger. Stilen har udviklet sig gennem årene, og nu afholder vi photoshoots med professionelle modeller som poserer ud fra mine anvisninger. Motiverne bliver sammensat med “Guinness”-citater.

Det siger kunderne

02 | Byen | THE Old Irish Pub

”DoArt er kreativ, innovativ, fleksibel og kunstnerisk. I en krævende byggeproces er det rart med en leverandør, der arbejder selvstændigt og hver gang leverer et perfekt resultat.”

Peder Blak
THE OLD IRISH PUB CEO

Se flere projekter


02 | I BYEN | SOHO LOUNGE & MUSIC BAR

Soho Lounge & Music Bar

Flere år efter åbningen af SOHO i Holbæk åbnede SOHO også i Roskilde. Det var et enormt projekt, da ejerne havde gjort sig en masse erfaringer fra Holbæk og ønskede at gøre projektet endnu mere specielt.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | IO INTERACTIVE

IO INTERACTIVE

DoArt har kreeret et kunstværk til det kreative hus hos IO Interactive - folkene bag computerspilssuccesen Hitman. Med udgangspunkt i deres spil Hitman 2 har vi sammen udvalgt nogle elementer, som værket kunne indeholde.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | NORDEA

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk