I Byen

Hygge & Samvær

Gennem den brostensbelagte New Yorker-gade sættes stemningen gennem øjebliksbilleder fra et farvestrålende, pulserende byliv.

Grønne gnomer fra irske sagaer og moderne pinup-kvinder fester sammen med gæsterne i diskotekets vægmalerier.

Sanserne er på sit højeste, når vi går ud. Uanset om der skal festes, hygges eller spises, så skal oplevelserne understøttes af den rette atmosfære. Ligesom musikvalg og menukort er med til at skabe et diskoteks eller en restaurants identitet, så er unikke omgivelser som vægmalerier også med til at differentierer jer fra konkurrenterne.

DoArts værker tager udgangspunkt i jeres ønsker, så der er sammenhæng mellem farver, motiv, streg og interiør. I nattelivet er der skruet ned for lyset og op for effekterne og musikken – her skal vægmalerierne udfordre, så de fanger gæsterne  i mørket.

På restauranter og cafeer skal udsmykningen være mere afdæmpet for at understøtte den rette stemning og give oplevelser i dagslys.

I Byen|Cases


Café Coffee No. 1

En bæredygtig café med friske lækre råvarer på Amager. Et grafisk og elegant udtryk med masser af farver og detaljer.

Se mere

The Old Irish Pub

Det startede som et enkelt projekt på en pub i Odense i 2013. Der skulle skabes en underholdende, gavflabet stemning. Sammen fandt vi en vej med irske gnomer og moderne pinup piger. Nu nærmer vi os pub nr. 50...

Se mere

Soho Lounge & Music Bar

Flere år efter åbningen af SOHO i Holbæk åbnede SOHO også i Roskilde. Det var et enormt projekt, da ejerne havde gjort sig en masse erfaringer fra Holbæk og ønskede at gøre projektet endnu mere specielt.

Se mere

Det siger kunderne

02 | Byen | THE Old Irish Pub

”DoArt er kreativ, innovativ, fleksibel og kunstnerisk. I en krævende byggeproces er det rart med en leverandør, der arbejder selvstændigt og hver gang leverer et perfekt resultat.”

Peder Blak
THE OLD IRISH PUB CEO

Se flere projekter


02 | I BYEN | SOHO LOUNGE & MUSIC BAR

Soho Lounge & Music Bar

Flere år efter åbningen af SOHO i Holbæk åbnede SOHO også i Roskilde. Det var et enormt projekt, da ejerne havde gjort sig en masse erfaringer fra Holbæk og ønskede at gøre projektet endnu mere specielt.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | IO INTERACTIVE

IO INTERACTIVE

DoArt har kreeret et kunstværk til det kreative hus hos IO Interactive - folkene bag computerspilssuccesen Hitman. Med udgangspunkt i deres spil Hitman 2 har vi sammen udvalgt nogle elementer, som værket kunne indeholde.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | NORDEA

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28




DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk