Musashi Kampsportscenter

Musashi Kampsportscenter

Kampsportscenteret er placeret i en ombygget fabrikshal. De industrielle lokaler skulle gøres indbydende, levende og samtidig skabe en japansk kampsportsstemning. Motiverende citater af krigeren og mesteren Miyamoto Musashi sætter stemningen kombineret med de karikerede, grafiske japanske tulipantræer.

Det siger kunderne

03 | SPORT & LEG | DINOS LEGELAND

DoArt har gjort en kæmpe forskel for totaloplevelsen af vores lokationer - fra at være kedelig grå beton til inddragende universer.

CARSTEN ARENT OLESEN, DIREKTØR DINOS LEGELAND

SE FLERE PROJEKTER


03 | SPORT & LEG | Airtrix Klatre- & Trampolinpark

Airtrix

Et kæmpe projekt som lød på at ændre de tre kedelige grå haller til ungdommelige, dynamiske rum. De enorme figurer sætter tydelig kulør på underholdningsparken og giver et unikt, ungt og kraftfuldt design.

Se mere

03 | SPORT & LEG | Musashi Kampsportscenter

Musashi Kampsportscenter

Kampsportscenteret er placeret i en ombygget fabrikshal. De industrielle lokaler skulle gøres indbydende, levende og samtidig skabe en japansk kampsportsstemning.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | IO INTERACTIVE

IO Interactive

DoArt har kreeret et kunstværk til det kreative hus hos IO Interactive - folkene bag computerspilssuccesen Hitman. Med udgangspunkt i deres spil Hitman 2 har vi sammen udvalgt nogle elementer, som værket kunne indeholde.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk