Region Sjælland

I samarbejde med Region Sjælland, Holbæk Sygehus og med Bioanalytiker, Miaamalie Sandgreen Jensen, i spidsen for projektet, har vi virkelig fået skabt et fantastisk rum, som nu har været i brug og givet både børn og voksne, en anderledes oplevelse ved blodprøvetagningen”.

Rummet er udviklet med tanke på at distrahere børn ved blodprøvetagning, ligesom det også fungerer som værktøj for personalet, samtidig med det inspirerer både voksne og børn, til at byde ind i en samtale ved at bruge fantasien og finde historierne gemt på væggene. I projektet her er vi virkelig gået all in!

Der er blevet malet på alt fra vægge og lofter til radiatorer og rør. Vi har fræset elementer ud i træ og tilsat 3D effekter for at give det hele en spændende og anderledes visuel oplevelse.Til sidst har vi lavet en uro, der hænger over briksen i rummet, som selvfølglig også er med til at fange børnene opmærksomhed.

SE FLERE PROJEKTER


04 | Skoler & Institutioner | Stenhus Gymnasium

Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

04 | Skoler & Institutioner | Rødkilde Gymnasium

Rødkilde Gymnasium i Vejle

Rødkilde er et moderne gymnasium, der ligger fantastisk flot ved Vejle Fjord. Alt dette skulle formidles gennem 4 vægmalerier forskellige steder på skolen.

Se mere

02 | I BYEN | COFFEE NO. 1

COFFEE NO. 1

Bæredygtighed og råvarer var udgangspunktet for dette værk. Alle vægge i caféen kom i spil og illustrerede de varierede retter.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk