Gør det med vilje

RØDKILDE GYMNASIUM

Rødkilde er et moderne gymnasium med aktive elever, stolte traditioner og nye strømninger.

Det ligger fantastisk flot ved Vejle Fjord.

Rødkilde har en stærk international profil som UNESCO-skole. UNESCO Verdensmålsskoler er et verdensomspændende skolenetværk med fokus på undervisning, der sætter globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling på skemaet.

På Rødkilde vægtes naturvidenskab højt, og der arbejdes med genteknologi i eget laboratorium, de nyeste tiltag inden for robotteknologi udforskes, der fremstilles droner og laves øl i eget Foodlab.

Der er fokus på at få fingrene ned i materien. Det sker blandt andet i marinbiologi, hvor eleverne dykker ned på bunden af Vejle Fjord.

Gymnasiet har særligt fokus på elitesport, og samarbejder med EliteVejle.

Alt dette skulle formidles gennem 4 vægmalerier forskellige steder på skolen.

SE FLERE PROJEKTER


04 | Skoler & Institutioner | Stenhus Gymnasium

Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

04 | Skoler & Institutioner | Rødkilde Gymnasium

Rødkilde Gymnasium i Vejle

Rødkilde er et moderne gymnasium, der ligger fantastisk flot ved Vejle Fjord. Alt dette skulle formidles gennem 4 vægmalerier forskellige steder på skolen.

Se mere

02 | I BYEN | COFFEE NO. 1

COFFEE NO. 1

Bæredygtighed og råvarer var udgangspunktet for dette værk. Alle vægge i caféen kom i spil og illustrerede de varierede retter.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk