MERE END 100 METER KUNST

Næstved
Gymnasium og HF

Jeg har kreeret to forskellige projekter på skolen. Det ene område er “Sprog”, som omfatter syv forskellige lande og sprog visualiseret i syv forskellige værker.

Det andet projekt er en hyldest til “Næstved”. Til denne del af projektet brugte jeg en del tid på research, interviews, rundvisninger og jeg besøgte et hav af forskellige seværdigheder i byen og i området for at danne mit eget indtryk af “Næstved”. 

I samtale med den lokale kunstner Claus Michael Petersen - “CMP” fik jeg indblik i hans tanker, oplevelser og undergrundsgraffitien i byen. 

Disse iagttagelser, research og mit eget syn på “CMP”s kunst, dannede grundlag for et råt og upoleret udtryk.

SE FLERE PROJEKTER


04 | Skoler & Institutioner | Stenhus Gymnasium

Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

04 | Skoler & Institutioner | Rødkilde Gymnasium

Rødkilde Gymnasium i Vejle

Rødkilde er et moderne gymnasium, der ligger fantastisk flot ved Vejle Fjord. Alt dette skulle formidles gennem 4 vægmalerier forskellige steder på skolen.

Se mere

02 | I BYEN | COFFEE NO. 1

COFFEE NO. 1

Bæredygtighed og råvarer var udgangspunktet for dette værk. Alle vægge i caféen kom i spil og illustrerede de varierede retter.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk