Skoler & Institutioner

Læring & Udvikling

På gymnasiets fællesareal og skolens gange har Pythagoras’ læresætning, verdenskortet og det periodiske system fået nyt liv i imponerende vægmalerier. Mens pædagogerne synger og peger, fletter Giraffen Gumle hals, og Oles nye autobil suser afsted på institutionens vægge.

Hverdagens undervisning og lege inddrages i udsmykningen på skoler og i institutioner, så det understøtter elevernes læring og børnenes udvikling. Værkerne tager udgangspunkt i historier, temaer eller elementer, som undervisere og pædagoger bruger i hverdagen.

Skoler, institutioner, hospitaler og kommuner har alle store fællesarealer, der har brug for inspirerende farve og udsmykning.

Når I samarbejder med DoArt tilpasses rammer og indretning i processen, ligesom DoArt gerne inddrager elever, bestyrelse eller medarbejdere undervejs, så værket giver fællesskab, bliver unikt og passer til netop jer.

Skoler & Institutioner|Cases


Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

Region Sjælland

Dette rum er udviklet med tanke på at distrahere børn ved blodprøvetagning. Der er blevet malet på alt fra vægge og lofter til radiatorer og rør. Vi har fræset elementer ud i træ og tilsat 3D effekter for at give det hele en spændende og anderledes visuel oplevelse.

Se mere

Rødkilde Gymnasium

Rødkilde er et moderne gymnasium, der ligger fantastisk flot ved Vejle Fjord.
Rødkilde har en stærk international profil som UNESCO-skole.
Gymnasiet har særligt fokus på elitesport, og samarbejder med EliteVejle.
Alt dette skulle formidles gennem 4 vægmalerier forskellige steder på skolen.

Se mere

Det siger kunderne

04 | Skoler & Institutioner | Stenhus Gymnasium

Vi har samarbejdet med DoArt flere gange, fordi han fanger kulturen og ånden hos os i sin udsmykning.

Per Farbøl Rektor Stenhus Gymnasium & HF

Se Stenhus Case

SE FLERE PROJEKTER


01 | VIRKSOMHEDER | NORDEA

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

05 | Det Offentlige Rum | "ALTING BLIVER GODT IGEN"

“Alting bliver godt igen”

Jeg havde en ide om at skabe tre forskellige midlertidige kunstværker i Holbæk by. Værkerne bidrager med positivitet i en mørk tid med lukkede butikker, koldt og mørkt vejr og ganske få positive oplevelser.

Se mere

04 | Skoler & Institutioner | Stenhus Gymnasium

Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk