Skoler & Institutioner

Læring & Udvikling

På gymnasiets fællesareal og skolens gange har Pythagoras’ læresætning, verdenskortet og det periodiske system fået nyt liv i imponerende vægmalerier. Mens pædagogerne synger og peger, fletter Giraffen Gumle hals, og Oles nye autobil suser afsted på institutionens vægge.

Hverdagens undervisning og lege inddrages i udsmykningen på skoler og i institutioner, så det understøtter elevernes læring og børnenes udvikling. Værkerne tager udgangspunkt i historier, temaer eller elementer, som undervisere og pædagoger bruger i hverdagen.

Skoler, institutioner, hospitaler og kommuner har alle store fællesarealer, der har brug for inspirerende farve og udsmykning.

Når I samarbejder med DoArt tilpasses rammer og indretning i processen, ligesom DoArt gerne inddrager elever, bestyrelse eller medarbejdere undervejs, så værket giver fællesskab, bliver unikt og passer til netop jer.

Skoler & Institutioner|Cases


Næstved Gymnasium og HF

Jeg har kreeret to forskellige projekter på skolen. Det ene område er “Sprog”, som omfatter syv forskellige lande og sprog visualiseret i syv forskellige værker.
Det andet projekt er en hyldest til “Næstved”.

Se mere

Region Sjælland

Dette rum er udviklet med tanke på at distrahere børn ved blodprøvetagning. Der er blevet malet på alt fra vægge og lofter til radiatorer og rør. Vi har fræset elementer ud i træ og tilsat 3D effekter for at give det hele en spændende og anderledes visuel oplevelse.

Se mere

Rødkilde Gymnasium

Rødkilde er et moderne gymnasium, der ligger fantastisk flot ved Vejle Fjord.
Rødkilde har en stærk international profil som UNESCO-skole.
Gymnasiet har særligt fokus på elitesport, og samarbejder med EliteVejle.
Alt dette skulle formidles gennem 4 vægmalerier forskellige steder på skolen.

Se mere

Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

Det siger kunderne

03 | SPORT & LEG | DINOS LEGELAND

DoArt har gjort en kæmpe forskel for totaloplevelsen af vores lokationer - fra at være kedelig grå beton til inddragende universer.

CARSTEN ARENT OLESEN, DIREKTØR DINOS LEGELAND

SE FLERE PROJEKTER


04 | Skoler & Institutioner | Stenhus Gymnasium

Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

04 | Skoler & Institutioner | Rødkilde Gymnasium

Rødkilde Gymnasium i Vejle

Rødkilde er et moderne gymnasium, der ligger fantastisk flot ved Vejle Fjord. Alt dette skulle formidles gennem 4 vægmalerier forskellige steder på skolen.

Se mere

02 | I BYEN | COFFEE NO. 1

COFFEE NO. 1

Bæredygtighed og råvarer var udgangspunktet for dette værk. Alle vægge i caféen kom i spil og illustrerede de varierede retter.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk