Frie hænder til eget motiv

Slagelse Streetart Festival

Jeg blev inviteret med til Slagelse Street Art Festival, som var den første af sin slags i Slagelse. Bag festivalen stod en lang række personer fra Slagelses erhvervsliv, mens Institut For Urban Kunst var kurator.

I alt 20 nationale og internationale kunstnere, indtog fem forskellige lokationer i Slagelses bymidte i 3 dage, hvilket gav forbipasserende muligheden for at følge værkerne fra start til slut. Vi havde alle frie hænder til at male hvad vi selv havde lyst til.

Jeg valgte at portrættere min ældste datter på 3 år, som elsker at tegne og male. Det kombinerede jeg i en drømmende og eventyrlig stil, malet i brændte røde farver sammen med flere forskellige nuancer af guld.

Jeg havde selv fået plads inde på Atriumtorvet i VestsjællandsCentret, mens andre havde fået plads på henholdsvis Nytorv, Træskogården, Casinotorvet og Schweizerpladsen.

SE FLERE PROJEKTER


01 | VIRKSOMHEDER | NORDEA

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

05 | Det Offentlige Rum | "ALTING BLIVER GODT IGEN"

“Alting bliver godt igen”

Jeg havde en ide om at skabe tre forskellige midlertidige kunstværker i Holbæk by. Værkerne bidrager med positivitet i en mørk tid med lukkede butikker, koldt og mørkt vejr og ganske få positive oplevelser.

Se mere

04 | Skoler & Institutioner | Stenhus Gymnasium

Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk