Frie hænder til eget motiv

Slagelse Streetart Festival

Jeg blev inviteret med til Slagelse Street Art Festival, som var den første af sin slags i Slagelse. Bag festivalen stod en lang række personer fra Slagelses erhvervsliv, mens Institut For Urban Kunst var kurator.

I alt 20 nationale og internationale kunstnere, indtog fem forskellige lokationer i Slagelses bymidte i 3 dage, hvilket gav forbipasserende muligheden for at følge værkerne fra start til slut. Vi havde alle frie hænder til at male hvad vi selv havde lyst til.

Jeg valgte at portrættere min ældste datter på 3 år, som elsker at tegne og male. Det kombinerede jeg i en drømmende og eventyrlig stil, malet i brændte røde farver sammen med flere forskellige nuancer af guld.

Jeg havde selv fået plads inde på Atriumtorvet i VestsjællandsCentret, mens andre havde fået plads på henholdsvis Nytorv, Træskogården, Casinotorvet og Schweizerpladsen.

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk