EN STOR TAK TIL ALLE VORES SPONSORER

Gavlmaleriet Skuldelev

Projektet begyndte som en ide hos en af byens beboere, Henrik Schlytter.  Sammen holdt vi flere møder, drøftede hvilke motiver som var karakteristiske for området og udarbejdede et prospekt, som Henrik præsenterede for forskellige lokale virksomheder. Projektets økonomiske mål blev nået takket være alle vores sponsorer. Hallen blev beklædt med nye plader og værket er blevet udført henover sommeren 2023. På trods af udfordringer med ustadigt vejr, har det været fantastisk at male gavlen og det var en fornøjelse at snakke med alle som kiggede forbi undervejs.

Gottlieb Anlægsgartner XL-BYG Brejnholt Bjergmark DoArt  Bang Nielsen Entreprise logo Dagli Brugsen Skuldelev Logo Flügger Farver Frederikssund Østby auto og traktorservice logo E. R. Totalbyg DoArt Jernkællingen DoArt Ledagergård Palle Sonne logo Bredahl Kristensen DoArt Apotek Skibby Logo Meny Skibby logo Skuldelev Auto logo Jens Hjorth Logo Nordgårdens Tømrer-logo Eg Westergren logo Alpacawalk logo Hans Pedersen Engineering logo charlotte arvedsen og erik kronsgaard hansen

Sådan blev det
en realitet ...

EN HYLDEST TIL OMRÅDET

Efter en gåtur i grusgraven med sin hund, stoppede Henrik Schlytter ved denne gavl.Væggen kaldte på farver, og Henrik fik hurtigt samtykke fra gavlens ejermand, smeden John Noer. Henrik ønskede at hylde Skuldelev med et stort gavlmaleri og kontaktede derfor DoArt for at høre nærmere om mulighederne.

Se flere projekter


04 | Skoler & Institutioner | Rødkilde Gymnasium

Rødkilde Gymnasium i Vejle

Rødkilde er et moderne gymnasium, der ligger fantastisk flot ved Vejle Fjord. Alt dette skulle formidles gennem 4 vægmalerier forskellige steder på skolen.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk