Det Offentlige Rum

Glæde & Inspiration

Jernbanetunnelen får nyt liv, når naturens bakker og træer snor sig på betonen, mens eksotiske dyr holder øje med de travle pendlere. På den enorme havnefacade sejler en pige og lille dreng afsted i en jolle, mens de søsætter et lille skib i vandet, hvor et lille skvulp sender det afsted med drømme og forventninger om store eventyr, der venter i horisonten.

Byens vægge, tunneller og facader forvandles til et lærred, når DoArt skaber udsmykning i det offentlige rum, der liver op og sørger for positiv energi.

Vægmalerier og udsmykning giver mørke og triste kroge et nyt og tryggere liv, binder områder sammen og inspirerer til samtale.

Værkerne favner bredt, men har stadig et tvist, der gør, at folk stopper op og går på opdagelse i værkerne. Ved at vride det naturlige og genkendelige med elementer, der ikke passer ind eller justere på størrelser, skaber DoArt en fiktiv verden, som giver forbipasserende lyst til at interagere, gå på jagt, genkende og finde historierne.

Det Offentlige Rum|Cases


Gavlmaleriet Skuldelev

Efter en gåtur i grusgraven med sin hund, stoppede Henrik Schlytter ved denne gavl.Væggen kaldte på farver, og Henrik fik hurtigt samtykke fra gavlens ejermand, smeden John Noer. Henrik ønskede at hylde Skuldelev med et stort gavlmaleri og kontaktede derfor DoArt for at høre nærmere om mulighederne.

Se mere

Skvulp Festival

Vi er så glade for, at vi har fået lov til at skabe kunst på Skvulp festival gennem flere år. Der er en fantastisk energi og vi kan virkelig mærke, at hele Holbæk og især alle hjælperne omkring festivalen gør sig mere umage for hvert år. ?

Se mere

Slagelse Streetartfestival

Jeg blev inviteret med til Slagelse Street Art Festival, som var den første af sin slags i Slagelse. Bag festivalen stod en lang række personer fra Slagelses erhvervsliv, mens Institut For Urban Kunst var kurator. I alt 20 nationale og internationale kunstnere, indtog fem forskellige lokationer i Slagelses bymidte i 3 dage, hvilket gav forbipasserende muligheden for at følge værkerne fra start til slut.

Se mere

“Alting bliver godt igen”

Jeg havde en ide om at skabe tre forskellige midlertidige kunstværker i Holbæk by. Værkerne bidrager med positivitet i en mørk tid med lukkede butikker, koldt og mørkt vejr og ganske få positive oplevelser.

Se mere

Det siger kunderne

05 | Det Offentlige Rum | "Alting Bliver Godt Igen"

DoArt.dk har hjulpet Holbæk Byforum flere gange ved at udsmykke forskellige områder i byen. Alle værker lever fuldt op til vores forventninger, og giver byens besøgende en kunstnerisk oplevelse når de handler.
Vi kalder det shopping med oplevelse.

Jan Vestergård, Chef for Holbæk Byforum

Se case

SE FLERE PROJEKTER


01 | VIRKSOMHEDER | NORDEA

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

05 | Det Offentlige Rum | "ALTING BLIVER GODT IGEN"

“Alting bliver godt igen”

Jeg havde en ide om at skabe tre forskellige midlertidige kunstværker i Holbæk by. Værkerne bidrager med positivitet i en mørk tid med lukkede butikker, koldt og mørkt vejr og ganske få positive oplevelser.

Se mere

04 | Skoler & Institutioner | Stenhus Gymnasium

Stenhus Gymnasium & HF

Det har været ledelsens ønske at inddrage elever og undervisere i processen. Indretningsarkitekt mDD Sus Thorslund og jeg har stået for at finde løsningerne og præsentere dem for et udvalg af elever og undervisere.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk