OM DOART

Jeg er Nikolaj Børding Therkildsen. Jeg opdagede tidligt i mit liv, at min passion er at tegne og male. Denne passion udlever jeg i dag i mit firma DoArt, hvor jeg designer og udfører kunst og illustrationer til en bred vifte af kunder.

Kunst & Illustration

Hvem er DoArt?

De mange forskellige typer af udsmykning

Mine kunder fortæller mig, at de gode resultater kommer fra min evne til at lytte til og forstå opgavens natur og de ideer, kunderne har til kunsten. Via mine mangeårige erfaringer er jeg i stand til at sparre og udfordre ideerne kreativt, og dermed når vi i mål sammen med et godt samlet visuelt udtryk.

Jeg bestræber mig på at få ideerne til at leve i den færdige udsmykning, fordi jeg sætter alt ind på at levere gode resultater. Referencerne viser de vidt forskellige opgaver, jeg har løst gennem årene.

Grafisk Designer

Som uddannet grafiker og en baggrund fra Nisted Bruun reklame- og designbureau, følte jeg mig rustet til at starte firmaet “DoArt.dk” tilbage i 2010. Jeg har lige siden stræbet målbevidst efter at leve op til mine kunders- og egne forventninger. Jeg sætter en ære i at forsøge at udfordre de forskellige projekters teknik, stil og udtryk.

”Jeg arbejder ud fra jeres idé og sammensætter kunsten, så det passer ind i netop jeres omgivelser.”

– Nikolaj Børding Therkildsen, DoArt.dk –

Det siger kunderne

01 | VIRKSOMHEDER | IO Interactive

”Vi har været meget glade og tilfredse med arbejdet. Værket er en flot fortolkning af vores franchise Hitman og bærer både et personligt præg samt passer ind i vores professionelle omgivelser."

Martin Buhl Svanum COO IO Interactive

Se IO Interactive case

Se flere projekter


02 | I BYEN | SOHO LOUNGE & MUSIC BAR

Soho Lounge & Music Bar

Flere år efter åbningen af SOHO i Holbæk åbnede SOHO også i Roskilde. Det var et enormt projekt, da ejerne havde gjort sig en masse erfaringer fra Holbæk og ønskede at gøre projektet endnu mere specielt.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | IO INTERACTIVE

IO INTERACTIVE

DoArt har kreeret et kunstværk til det kreative hus hos IO Interactive - folkene bag computerspilssuccesen Hitman. Med udgangspunkt i deres spil Hitman 2 har vi sammen udvalgt nogle elementer, som værket kunne indeholde.

Se mere

01 | VIRKSOMHEDER | NORDEA

Nordea

I samarbejde med Nordeas indretningsarkitekt og de pågældende filialdirektører, har vi sammensat et stilrent og grafisk udtryk. Motiverne er lokale seværdigheder, historie og arkitektur.

Se mere

Lad os tage en uforpligtende snak?

Uanset om du har fået en flygtig idé, eller om du har gået med en gennemtænkt plan omkring et kunstværk, indretning af kontor, butik, hall, kantine, gavl, facade eller noget helt andet, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Så kan vi tage en snak, og jeg kan vise, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål.

Udfyld kontaktformularen, og jeg bestræber mig på at besvare alle indenfor 48 timer.
Alternativt kan jeg kontaktes på telefon +45 21 28 39 28
DoArt.dk
Nikolaj Therkildsen
Hjulmagervej 3D
4300 Holbæk
+45 21 28 39 28
mail@doart.dk